Go to softnyx home

Welcome Guest! To enable all features please Login

Notification

Icon
Error

Options
View
Go to last post Go to first unread
mariette1  
#1 Posted : Wednesday, March 26, 2025 9:04:11 PM(UTC)
mariette1

Rank: Advanced Member

Groups: Registered

Už nějakou dobu zkouším různé formy THC produktů a poslední dobou se nemůžu rozhodnout mezi sirupy a oleji. Sirupy se mi líbí, protože se dají snadno míchat s nápoji, ale oleje prý mají lepší vstřebatelnost a dlouhodobější účinky. Máte někdo zkušenosti s oběma? Co vám vyhovuje víc a proč? Přemýšlím, že si pořídím něco nového, ale nevím, co je lepší. Budu rád za jakékoliv tipy!
eneria15  
#2 Posted : Wednesday, March 26, 2025 9:05:15 PM(UTC)
eneria15

Rank: Member

Taky jsem si prošla tím dilematem. Osobně dávám přednost olejům, protože mám pocit, že účinek je vyrovnanější a přichází pozvolna, což mi vyhovuje víc než rychlý nástup sirupů. Sirupy jsou ale fajn, pokud chceš něco, co chutná dobře a lze snadno dávkovat – třeba si je přidáš do čaje nebo džusu. Jenže mají kratší trvanlivost a někdy obsahují víc cukru.
Pokud hledáš kvalitní produkty, podívej se sem. Mají široký výběr THC olejů i sirupů, takže si můžeš vybrat podle preferencí. A co ostatní, jaké máte zkušenosti?
mariette1  
#3 Posted : Wednesday, March 26, 2025 9:06:21 PM(UTC)
mariette1

Ale ten sirup mě docela láká, asi ho zkusím příště. Každopádně super téma, je fajn vidět různé názory!
carsonreed  
#4 Posted : Thursday, March 27, 2025 7:42:42 AM(UTC)
carsonreed

Oasis Tour 2025 is set to be one of the biggest musical events of the decade, marking the band’s long-awaited reunion. With shows across the UK, including Wembley Stadium and Murrayfield, as well as North American dates, fans are eagerly securing tickets. However, controversy surrounds Ticketmaster’s pricing, with an investigation into potential breaches of consumer protection laws. Despite this, Oasis Tour 2025 remains highly anticipated, bringing classic anthems back to the stage.
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.